Blueberry icecream

agosto 08, 2017

Sem leite, sem soja, glúten free e cruelty free - o meu tipo de comida!

Trago-vos a receita muito básica de gelado, apenas de 3 ingredientes (ou dois, se assim o quiserem). E a cor com que fica? Fantástica para o verão :)

Há uns dias comprei creme de coco e achei que ficaria ideal em gelados! E não é que fica mesmo? O gelado fica com uma textura super cremosa.

Ingredientes:
* 3 cups de mirtilos congelados
* 2 embalagens de creme de coco (creme, não bebida de coco - podem fazer a substituição, mas não ficará tão cremoso).
* 2 colheres de dates syrup (creme de tâmaras - opcional).

Só precisam de juntar todos os ingredientes numa liquidificadora, colocar no congelador umas horas (eu deixo sempre durante a noite) e comer no dia a seguir!
Fazem isto em 5 minutos, e é super delicioso!

E combina com o verão, digam - me lá :)


EN

No milk, no soy, gluten free and cruelty free - my kind of food!

I bring you the very basic recipe for ice cream, only 3 ingredients (or two, if you like). And what about this color?  Fantastic for summer :)


A few days ago I bought coconut cream and I thought it would look great on ice cream! The ice cream has a super creamy texture.


Ingredients
:
* 3 cups of frozen blueberries
* 2 packs of coconut cream (cream, not coconut drink - they can make the replacement, but it will not look so creamy).
* 2 tablespoons of dates syrup (cream of dates - optional).


All you have to do is put all the ingredients together in a blender, put in the freezer for a few hours (I always leave it overnight) and eat the next day!
You'll do this in 5 minutes, and it's super delicious!


And it suits the summer!


With love,
Anna.

You Might Also Like

1 comentários

  1. Perfeito! Desde a cor à textura...beijinhos

    https://saboresdoninho.blogspot.pt/

    ResponderEliminar

Share your thoughts with me :)